Tjänster

Våra måleritjänster

Vi utför alla typer av tjänster inom måleri till både privat- och företagskunder i Kungsbacka med omnejd. Gemensamt för alla våra måleritjänster är att de utförs med högsta noggrannhet för att uppnå bästa möjliga resultat.

Fasadmålning

Fasadmålning kräver planering med noggrant arbete och ett öga för detaljer. Det är de små detaljerna som skapar ett stort helhetsintryck! Vi säkerställer att ditt hus eller din stuga får ett snyggt utseende.

Fasaden på våra svenska hem utsätts för hårda påfrestningar från klimatet. Väder och vind sliter på ditt hem, vårt jobb är att skydda den och det som finns under ytan för ett bra resultat som håller många år.

Tapetsering

Vi på RM Måleri utför tapetsering i Kungsbacka med omnejd. En ny tapet kan göra under för ett rum. För att få ett bra resultat är förarbetet viktigt. Vi hjälper er med att avlägsna gammal tapet som sitter löst och spacklar samt slipar vid behov. Finns det risk att den gamla tapeten lyser igenom den nya, grundmålar vi väggen med vit färg.

Lägenhetsmålning

Vi tycker att du är värd det bästa resultatet! Vi erbjuder marknadens bästa tjänster för målning av lägenheter, både privat och till företag. En förutsättning för att du ska få det resultat du önskar är att vi lyssnar noggrant på vilken finish du vill uppnå. Samma projektledare som utför förbesiktningen hjälper dig från idé till färdigt projekt. Vi står till ditt förfogande oavsett om det är ett litet eller stort uppdrag. Vårt grundliga arbete skapar en nyrenoverad känsla som håller i många år.

Invändig målning

Vi tar oss ann alla typer av målning inomhus. Väggar, tak och golv i din bostad målas i den färg du vill. Med ett noggrant förarbete som inkluderar eventuell borttagning av tapet eller spackling, ser vi till att just din vägg eller tak får den behandling som behövs för ett perfekt resultat. Självklart hjälper vi även dig med detaljerna och målar dörrkarmar, fönster, lister och räcken. Är du osäker på vilken kulör du ska välja hjälper vi självklart till med rådgivning.

RM Måleri AB

RM Måleri är din lokala måleri i Kungsbacka med omnejd. Med lång erfarenhet i branschen ser vi till att din idé blir till färdigt projekt. Vi jobbar hårt för att lämna varje färdigt uppdrag med en nöjda kunder.

RM Måleri logotyp